Vi är PHOTEMA!

Om oss

Vårt härliga team på PHOTEMA består av stillbildsfotograf Ema Persson, stillbildsfotograf Christian Törnblom, stillbildsfotograf Jennifer Sylvan, filmare Frida Johansson och drönarpilot Daniel Grönberg. Från och med våren 2020 samarbetar vi även med fantastiska Moon Motion, som erbjuder Bröllopsfilm av högsta kvalitet!

PHOTEMA startades 2012 av fotograf Ema Persson, och erbjuder professionell och konstnärlig film och fotografering inom många områden, med specialisering inom familje- och bröllopsfotografi. Företaget har blivit uppmärksammade och publicerade i tidningar som Expressen, BröllopsGuiden, BröllopsMagasinet, Mama, Råd & Rön, Mitt i och Hänt i Veckan och intervjuade i både Sveriges Radio och TV4.

”Vi är experter på att få spända brudpar att slappna av och känna sig bekväma framför kameran, och att fånga de där genuina, underbara ögonblicken som uppstår under bröllopsdagen då kärlek möter lycka och gemenskap. Med hundra procent nöjda kunder kan vi erbjuda en rolig och oförglömlig fotoupplevelse som resulterar i fantastiska bilder för livet”

Vi har tillgång till fotostudio mitt i centrala Stockholm!

Adress: Holländargatan 27
Tel: 0736 46 25 79
Email: info@photema.com

Hemsidan_OM

Ema Persson

”Jag fick min första videokamera när jag var 6 år gammal och efter det började jag föreviga allt. På kalas, högtider, skolevent m.m. såg man mig aldrig utan en kamera i handen, och jag visste redan vid 6-års åldern att det var TV och foto jag skulle jobba med som vuxen. När jag var 12 år gammal började jag fotografera naturbilder med pappas gamla systemkamera, och när jag fick min första lön 2005 köpte jag min första digitala systemkamera. Därefter dröjde det inte länge förrän jag fick mitt första fotojobb.
Efter det rullade det på. Jag fick fler förfrågningar och efter att jag avslutat min TV-produktionsutbildning 2011 bestämde jag mig för att starta eget företag.
Det är bland det roligaste jag någonsin gjort!
I början blev det mest porträtt och familjebilder, men snart hade jag lyckats prata mig till mitt första bröllopsjobb. Och sedan tog det fart av sig själv.”

Världens roligaste jobb!

Hemsidan_om2

Hemsidan_om4

Hemsidan_om3

”Att få vara med och dela så många människors största och lyckligaste dag i livet, är en välsignelse och en stor ära. Att få fånga deras lycka på bild och föreviga dagens viktigaste ögonblick är en otroligt rolig utmaning.

I mitt jobb får jag använda-, och utveckla både min kreativitet och min sociala förmåga, jag får lära känna lyckliga kärlekspar och höra många intressanta personliga historier.
Jag älskar mitt jobb, vilket jag hoppas att jag lyckas förmedla i mina bilder, och nöjda kunders ord och rekommendationer ger mig ständigt energi att fortsätta. Jag är dessutom tacksam över att jag får dela mina arbetsdagar med världens skönaste team!”

Hoppas vi ses!

Mvh