PHOTEMA erbjuder professionell fotografering inom event, företag, familj, graviditet, porträtt m.m. med specialisering inom bröllopsfotografi. För aktuella erbjudanden och bilder från de senaste fotograferingarna, besök vår facebooksida PHOTEMA – Ema Persson Photography

PHOTEMA startades år 2012 av fotograf Ema Persson. Under 4 säsonger har bröllopsfotografi varit huvudinriktningen och somrarnas lördagar har ofta varit fullbokade. Tack vare samarbete med andra duktiga fotografer och entreprenörer har PHOTEMA även kunnat erbjuda filmare, fotoassistenter (för att täcka upp fler vinklar under vigsel/middag) hårstylister och makeupartister.
Utöver bröllop är företagsevent, dansporträtt och familjefotografering de vanligast förekommande fotojobben.  År 2016 kommer PHOTEMA dessutom att inrikta sig mot produktfoto.

”Creating art out of reality”

Ema Persson:

”Jag fick min första videokamera när jag var 6 år gammal, och sedan dess började jag föreviga allt. På kalas, högtider, skolevent m.m. såg man mig aldrig utan en kamera i handen, och jag visste redan vid 6-års ålder att det var TV och foto jag skulle jobba med som vuxen. När jag var 12 år gammal började jag fotografera naturbilder med pappas gamla systemkamera, och när jag fick min första lön år 2005 köpte jag min första digitala systemkamera. Därefter dröjde det inte länge förrän jag fick mitt första fotojobb.
Efter det rullade det på. Jag fick fler förfrågningar och efter att jag avslutat min TV-produktionsutbildning år 2011 bestämde jag mig för att starta eget företag.
Det är bland det roligaste jag någonsin gjort!
I början fotade jag mest porträtt och familjer, men snart hade jag lyckats prata till mig mitt första bröllopsjobb. Och sedan tog det fart av sig själv.”

”The most special day of your life”

”Att få vara med och dela så många människors största och lyckligaste dag i livet, är en välsignelse och en stor ära. Att få fånga deras lycka på bild, och föreviga dagens viktigaste ögonblick är en otroligt rolig utmaning.

I mitt jobb får jag använda både min kreativitet och min sociala förmåga, jag får lära känna lyckliga kärlekspar och höra många intressanta personliga historier.
Jag älskar mitt jobb, vilket jag hoppas att jag lyckas förmedla i mina bilder, och nöjda kunders ord och rekommendationer ger mig ständigt energi att fortsätta.

Jag är så tacksam att jag får ha ett så otroligt kreativt, intressant och roligt jobb!”